Løs verdens problemer med entreprenørskap

I NEW er vi et team av det vi liker vi å kalle entreprenørsaktivister: Vi er entreprenører, investorer og digitale do-ere med et mantra å gjøre arbeidslivet mindre kjedelig.

Vi ønsker å skape jobber det føles merkelig å få betalt for: Vi konseptualiserer, lanserer og skalerer selskap som skal gå løs på de store utfordringene med skaperkraft og gjennomføringsevne. For saken er den at en rekke bransjer nå står ved et veiskille som følge av nye kundeforventninger, ny teknologi, nye reguleringer eller ikke-bærekraftige forretningsmodeller, og for mange kan horisonten virke mørk.

Her er NEW skapt for å finne og utnytte muligheter i dette endringsrommet ved å bygge nye, innovative selskaper som vokser på de disruptive omveltningene – gjerne sammen med de eksisterende aktørene, som allerede besitter verdifulle ressurser. 

I NEW-porteføljen finnes selskaper på tvers av bransjer 

I WasteIQ (https://wasteiq.com) har vi utviklet en data-drevet ‘pay-as-you-throw’-modell som har bevist å kunne redusere avfall med 10%, og økte resirkulering med 28% i Bergen, som var første by ut. 

I imove (https://imove.no) har vi utviklet et elbilabonnement og en teknisk plattform som i rakettfart har vokst over landegrensene, og som aktivt skaper en ny livsstil for kundene; fylt med miljøvennlige valg og sømløse kundeopplevelser. 

NEWs nyeste selskap er Attent (https://attent.store) som er i prosessen å utvikle et nytt teknisk ‘device’, som likner en elektrisk tannbørste. Når denne dras over tennene dine, vil en app fortelle deg om du har hull. 

Selskapslisten bare fortsetter, men felles for alle er at det de gjør har en betydning, er/vil være disruptivt, utnytter teknologi på nye og spennende måter, og kan skaleres globalt. 

NEW bygger selskaper for å takle en verden full av problemer og ikke-bærekraftige forretningsmodeller

Selskapsbygger 

Nå søker vi selskapsbyggere som kan jobbe på tvers av selskapene. Som del av teamet får du være med fra idéstadiet, via den første lanseringen og den utfordrende skaleringen og til man skal gjennomføre Serie A-emisjon eller gå på børs! 

NEW har kontor i Oslo og Bergen, men selskapene finner man på tvers av Europa. 

Hvem er du? 

Du trenger ikke å ha falt nedi ‘motstrømsgryta’ som liten, men NEW er plassen for deg hvis du har et utfordrer-gen som gjør at du ikke tar de etablerte sannhetene for gitt. For i NEW er vi gründere, noe som betyr at vi stiller høye krav til hverandre. 

Vi vet at skal vi etablere en atmosfære hvor vi lykkes med å skape noe nytt, og bevege oss raskt, er det behov for ulike mennesker med komplementære egenskaper. Følgende er noe av det vi ser etter; du kan ha alt, eller være sterk på én av dem. 

- Engasjement: Du må brenne for det du holder på med. 

- Kreativ: Skaperevne, gjerne med erfaring fra kreative prosesser og rammeverk. 

- Kommersiell teft: Bærekraftig skalering bygger på lønnsomme forretningsmodeller, men forretningsmodellen vi lager har den aktuelle bransjen kanskje aldri brukt før. 

- Stødig kommunikator: I tverrsnittet mellom kunder, ulike fagdisipliner og investorer blir kommunikasjonsevnene satt på prøve 

- Teknisk forståelse: Teknologi er en enorm muligjører, og du forstår hvordan den kan tas i bruk. 

- Eierskap: Du har integritet og tar eierskap i det du skaper. Du stoler på deg selv og kan drive prosjekter på en selvstendig måte. Gjerne har du 2-4 års med relevant erfaring og har vært ute en vinternatt før. 

- Gjennomføringsevne: Stop talking, start fixing. Selskaper skapes når noe skjer. Vi jakter etter de som er utålmodige for å få ting gjort. 


Send søknad til oss! Spørsmål kan rettes til Tore Totland på +47 952 61 238 eller tore@new.no

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Other NEWs